image

OVER ONS

Team Kathy

Eigenaresse Kathy staat met een enthousiast team, Neeltje en Robin, voor jou klaar in een sfeervolle salon in een ontspannende omgeving in Handel.
Met ons enthousiaste team en onze twee salonruimtes kunnen wij jouw behandeling sneller inplannen en jou beter van dienst zijn.

Wij vinden het leuk om geregeld duo-behandelingen te geven. Gezellig samen met je moeder, zus, vriendin of vriend in 1 ruimte genieten van een heerlijke behandeling onder het genot van een kop koffie of thee.

Je kunt bij ons terecht voor de verzorging van je gezicht en voeten en voor de ontspanning van jouw lichaam.

Ook zijn we gespecialiseerd in effectieve ontharing door middel van diode laser.

Om jouw huid te laten stralen werken wij met Naturgeist producten. Een salonmerk met een uitgebreide en complete lijn natuurlijke producten. Het heeft ook een cosmetica lijn.

Ook kun je bij ons een BOOST MY SKIN behandeling boeken, deze huidverbeterende behandeling zorgt ervoor dat je huid gaat stralen en vermindert fijne lijntjes en littekens.

Wij zijn gecertificeerd in het geven van gespecialiseerde acne behandelingen, welke in sommige gevallen door uw zorgverzekering kunnen worden vergoed. Door het juiste behandelplan en het best passende huidverzorgingsadvies zijn al verschillende mooie resultaten behaald.

Wij bieden jou persoonlijke aandacht en geven jouw graag een passend advies voor uiterlijke verzorging.

Eigenaresse Kathy is schoonheidsspecialiste en pedicure. Ook is zij gespecialiseerd in het effectief verwijderen van ongewenste haargroei. Kathy is werkzaam op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.

“Ik vind het vooral heerlijk om een ontspannende gezichtsbehandeling te geven; zoals de BOOST MY SKIN of een fijne behandeling met etherische oliën. Van het geven van een bindweefselmassage word ik ook altijd heel blij, vooral omdat de resultaten zo verbluffend zijn.”

Team Salon Kathy eigenaresse Kathy
Team Salon Kathy

Neeltje is schoonheidsspecialiste en pedicure. Ook is Neeltje gespecialiseerd in het geven van bindweefselmassages. Zij is werkzaam op woensdagochtend.

Robin is allround schoonheidsspecialiste en medisch pedicure.  Ze zet colorgel op hand- en voetnagels. Verder is ze heel kundig in het geven van bindweefselmassage en rugmassage. Ook kun je bij haar terecht voor acné-behandelingen en effectieve ontharing, dmv diode laser.

Robin is in de salon aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag.

Team Salon Kathy