OVER ONS

SalonKathy

Eigenaresse Kathy staat met een enthousiast team, Neeltje, Manon en Roanne, voor jou klaar in een sfeervolle salon in een ontspannende omgeving in Handel.
Met ons onlangs uitgebreide team en onze twee salonruimtes kunnen wij jou nog sneller en beter van dienst zijn.

Wij vinden het leuk om geregeld duo-behandelingen te geven. Gezellig samen met je moeder, zus, vriendin of vriend in 1 ruimte genieten van een heerlijke behandeling onder het genot van een kop koffie of thee.

Je kunt bij ons terecht voor de verzorging van je gezicht en voeten en voor de ontspanning van jouw lichaam.

Ook zijn we gespecialiseerd in definitieve ontharing door middel van IPL. Sindskort zetten we ook permanent make up voor de wenkbrauwen, ook wel hairstroke genoemd.

Om jouw huid te laten stralen werken wij met Naturgeist producten. Een salonmerk met een uitgebreide en complete lijn natuurlijke producten. Het heeft ook een cosmetica lijn.

Sinds een tijdje worden er ook gespecialiseerde acne behandelingen gegeven, welke in sommige gevallen door uw zorgverzekering kunnen worden vergoed. Door het juiste behandelplan en het best passende huidverzorgingsadvies zijn al verschillende mooie resultaten behaald.

Wij bieden jou persoonlijke aandacht en geven jouw graag een passend advies voor uiterlijke verzorging.

Eigenaresse Kathy is schoonheidsspecialiste, pedicure en gespecialiseerd in hairstroke, wenkbrauwbehandeling, wimperextentions en definitieve ontharing. Zij is op maandag overdag, dinsdagavond en woensdag aanwezig.

Schermafdruk 2017-03-06 21.38.19
Neeltje

Neeltje is schoonheidsspecialiste en pedicure. Zij is werkzaam op vrijdag.

Manon is schoonheidsspecialiste en pedicure en is gespecialiseerd in acné, wenkbrauwbehandeling, wimperextentions, hairstroke, bindweefsel massage en colorgel op teennagels. Zij is full time aanwezig.

Schermafdruk 2017-03-29 13.59.35
Schermafdruk 2017-03-29 13.59.41

Roanne is schoonheidsspecialiste en pedicure en is gespecialiseerd in acné, wimperextentions,  bindweefsel massage en colorgel op teennagels. Zij is werkzaam op dinsdag, donderdag en zaterdag.