gezichtsbehandelinggezichtsbehandeling
microneedlingmicroneedlingmicroneedling
webshop Salon Kathywebshop Salon Kathywebshop Salon Kathy

OVER ONS

team Salon Kathy

Eigenaresse Kathy staat met een enthousiast team, Neeltje, Manon, Roanne en Robin, voor jou klaar in een sfeervolle salon in een ontspannende omgeving in Handel.
Met ons enthousiaste team en onze twee salonruimtes kunnen wij jouw behandeling sneller inplannen en jou beter van dienst zijn.

Wij vinden het leuk om geregeld duo-behandelingen te geven. Gezellig samen met je moeder, zus, vriendin of vriend in 1 ruimte genieten van een heerlijke behandeling onder het genot van een kop koffie of thee.

Je kunt bij ons terecht voor de verzorging van je gezicht en voeten en voor de ontspanning van jouw lichaam.

Ook zijn we gespecialiseerd in definitieve ontharing door middel van IPL.
Je kunt bij ons terecht voor permanente make-up behandelingen van ogen en wenkbrauwen.

Om jouw huid te laten stralen werken wij met Naturgeist producten. Een salonmerk met een uitgebreide en complete lijn natuurlijke producten. Het heeft ook een cosmetica lijn.

Wij zijn gecertificeerd in het geven van gespecialiseerde acne behandelingen, welke in sommige gevallen door uw zorgverzekering kunnen worden vergoed. Door het juiste behandelplan en het best passende huidverzorgingsadvies zijn al verschillende mooie resultaten behaald.

Wij bieden jou persoonlijke aandacht en geven jouw graag een passend advies voor uiterlijke verzorging.

Eigenaresse Kathy is schoonheidsspecialiste, pedicure en gespecialiseerd in hairstroke, wenkbrauwbehandeling en definitieve ontharing. Zij is op maandag overdag, dinsdagavond en woensdagochtend.

Team Salon Kathy eigenaresse Kathy
Team Salon Kathy

Neeltje is schoonheidsspecialiste en pedicure. Zij is werkzaam op woensdagochtend.

Manon is onze PMU specialiste, ze is daarnaast ook schoonheidsspecialiste en pedicure. Bij Manon kun je terecht voor het zetten van permanente make-up (PMU); eyeliner. Maar ook voor het schaduwen, ombre van de wenkbrauwen als ook hairstroke.  Verder kun je bij haar terecht voor  acné-behandelingen, wenkbrauwbehandeling, bindweefsel massage en colorgel op teennagels. Zij is full time aanwezig.

Team Salon Kathy
Team Salon Kathy

Roanne is schoonheidsspecialiste en pedicure en is gespecialiseerd in acné, bindweefsel massage en colorgel op teennagels. Zij is werkzaam op dinsdag en donderdag.

Robin is allround schoonheidsspecialiste en medisch pedicure.  Ze zet colorgel op hand- en voetnagels. Verder is ze heel kundig in het geven van bindweefselmassage en rugmassage. Ook kun je bij haar terecht voor acné-behandelingen en IPL behandelingen.

Robin is in de salon aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag.

Team Salon Kathy