image

ACNE BEHANDELINGEN

Acné is een chronische aandoening van de talgklieren. Elke vierkante centimeter van de huid bevat ongeveer vijftien talgkliertjes, die talg produceren. De talgklieren monden uit in de haarzakjes. Als de openingen van de haarzakjes verstopt raken, ontstaat er acne. Acne is ongevaarlijk maar vooral ontsierend. Wanneer je je huid goed behandeld kan dit littekens voorkomen.

Tijdens de behandeling wordt gewerkt met de producten natuurlijke producten van Naturgeist.
Eerst wordt je huid behandeld met een anti-bacteriële cleanser, die de huid reinigt en verweekt. De peeling daarna zorgt ervoor dat de mee-eters makkelijker verwijderd kunnen worden. Als afsluiting van de behandeling zorgt het masker voor hydratatie, kalmering en verzachting van de huid.

Young skin Naturgeist

Tijdens de eerste behandeling bespreken we samen hoe we de acné bij jou het beste kunnen aanpakken. Je krijgt een eerlijk advies over welke producten het meest geschikt zijn voor jouw huid. Het is aan te raden deze producten ook thuis te gaan gebruiken voor het best en snelst mogelijke resultaat.

image

Een acné behandeling bij Salon ‘Kathy’ kan door je zorgverzekering vergoed worden. Informeer hiervoor bij je zorgverzekeraar.