image

Definitieve ontharing met Diode Laserontharing

Salon Kathy biedt de meest effectieve methode voor permanente ontharing. Met onze diode laser, het ultieme wapen tegen overbeharing, zorgen wij ervoor dat u verlost bent van ongewenste haartjes. Onze schoonheidssalon is daarom dé aanrader voor vrouwen (en mannen) die permanent van hun ongewenste haargroei af willen.

 

Hoe werkt de Diode laser?

Ontharen met een Diode laser is effectiever dan met IPL. Met Diode laserontharing kunnen er verschillende golflengtes gebruikt worden, waaronder ook hogere golflengtes die dieper in de huid door dringen terwijl de bovenlaag van de huid beschermd wordt.

 

Alle voordelen van Diode ten opzichte van IPL

Veel klinieken maken gebruik van IPL ontharing op basis van lichtflitsen. Dat is een goedkopere techniek en veel minder effectief. Bij Salon Kathy willen wij onze klanten het beste resultaat bieden en hebben daarom gekozen om te werken met de Diode lasertechniek.

 

De voordelen van permanente ontharing met Diode Laser:

 • Verwijderen ongewenste haargroei met Diode laserontharing
 • Geschikt voor ieder huidtype (van licht tot en met negroïde)
 • Minder behandelingen nodig voor zichtbaar resultaat
 • Omdat een groter oppervlak kan worden behandeld is de behandeling sneller
 • Ontharen met Diode is voor de meeste mensen geheel pijnloos
Contact Laserbehandeling
SalonKathy Definitieve Ontharing

Hoeveel behandelingen met Diode laser ontharing?

 

Bij ontharen met een diode laser ben je definitief van ongewenste haargroei af, in tegenstelling tot IPL dat vaker herhaald moet worden. Maar ook bij Diode laserbehandeling voor permanente ontharing zijn er enkele behandelingen nodig. Dat is omdat niet elk haartje zich in dezelfde groeifase bevindt. Met meerdere behandelingen (doorgaans 8 tot 10) wordt dan elk haartje behandeld en met een jaarlijkse onderhoudsbeurt is het resultaat van permanente ontharing blijvend.

 

Maak een afspraak voor permanente ontharing

Bij Salon Kathy krijgt u persoonlijke aandacht van vakbekwame professionals. Ook voor onze speciale Diode laserbehandeling voor permanente ontharing bieden we gunstige prijzen.
Neem gerust contact op met onze salon als u meer wilt weten over laserontharing en de mogelijkheden voor uw huid en ongewenste haargroei.

CONTACTGEGEVENS

TELEFONISCH

Tijdens onze openingstijden wij telefonisch bereikbaar tussen 12:30-13:00
0492 840 735
06 23 002 551

 

WHATSAPP

Je kunt ook een WhatsApp sturen naar 06 23 002 551. Wij doen ons best een appje zo snel mogelijk te beantwoorden.

 

E-MAIL

U kunt uw vragen ook via de mail sturen: info@salon-kathy.nl

 

CONTACTFORMULIER

Of neem contact op via het contactformulier.

 

OPENINGSTIJDEN

 

MAANDAG 9:00 – 21:30 uur
DINSDAG 9:00 – 21:30 uur
WOENSDAG 9:00 – 21:30 uur
DONDERDAG 8:30 – 17:00 uur
VRIJDAG 8:30 – 16:30 uur
ZATERDAG tijdelijk gesloten

U kunt ook uw vraag stellen via het contactformulier. We doen ons best u zo snel mogelijk te antwoorden.

  Naam (verplicht)

  E-mailadres (verplicht)

  Telefoonnummer

  Onderwerp

  Bericht

  Laserbehandeling gezicht

  Onze Diode laser is het perfecte wapen tegen ongewenste haargroei in het gezicht. Gezichtshaar bij vouwen is vaak lichter van kleur en daardoor niet geschikt voor IPL laserontharing. Maar met onze Diode laserontharing behandeling is permanente ontharing in het gezicht wel mogelijk!

   

  Bovenlip ontharen

   

  Wil je jouw bovenlip laseren, dan geeft de Diode laserontharing snel en permanent resultaat. Met een paar behandelingen ben je verlost van ongewenste haargroei in je gezicht.

   

  Kin ontharen

   

  De kin laseren met de Diode laser is zeer effectief voor het verwijderen van haar op de kin. Ook harde haren op de kin verwijderen is mogelijk met een Diode laserontharing.

  Oksels laseren

  Laserontharing voor de oksels, ook wel oksels laseren genoemd, is een populaire, pijnvrije en effectieve methode om haargroei op de oksels permanent te verwijderen. Ook geschikt voor pikzwart en stug okselhaar.

  Met een paar Diode laserontharing behandelingen voor je oksels ben je verlost van haargroei. Zeg vaarwel tegen ingegroeide haartjes, stoppeltjes en dagelijkse scheerbeurten.

   

  Voordelen van oksels laseren

   

  Permanente ontharing van de oksels geeft enorm veel voordelen. Naast het voorkomen van scheerirritatie is het grootste voordeel wel dat je gewoon elke dag gladde oksels hebt. In de zomer, tijdens het sporten, in de badkamer en waar dan ook. Je hebt geen zorgen meer over zichtbare stoppels of een vergeten scheerbeurt.

  Daarnaast zal oksel laserontharing uiteindelijk ook voordeliger blijken. Scheerschuim, scheermesjes, wax en andere epileerbenodigdheden worden overbodig als je je oksels laat laseren.

  Bikinilijn laseren

  Zeg voorgoed vaarwel tegen ingegroeide haartjes en lelijke stoppels en heb plezier van een altijd gladde en zachte schaamstreek!

  De bikinilijn laseren is zeer populair. Op de bikinilijn heeft de vrouw namelijk altijd last van pukkeltjes en ingegroeide haartjes door het scheren. Met onze Diode laserontharing kun je hier voorgoed vanaf zijn. Deze lasertechniek is namelijk ook geschikt voor pikzwart en stug haar en voor alle huidtypes. Daarnaast is de bikinilijn laseren pijnvrij. Met een paar behandelingen heb jij geen last meer van ongewenste haargroei en scheerirritatie. Maak nu een afspraak voor bikinilijn laseren.

  Rug laseren mannen

  Veel mannen hebben er last van: haar op de rug. Voor velen een ongemak en het verwijderen van ongewenst rug haar is niet erg makkelijk. Gelukkig biedt Diode laserontharing een effectieve en langdurige oplossing voor dit probleem. Rug laseren voor mannen was nog nooit zo snel en effectief.

  De voordelen van laser ontharing voor rug haar zijn talrijk. De behandeling is pijnvrij en veroorzaakt geen huidirritaties zoals scheren of harsen dat wel kunnen doen. Bovendien is de behandeling erg effectief zodat je permanent kunt genieten van het resultaat van rug haar laseren.

  Benen laseren

  De benen laseren is een effectieve en permanente oplossing om af te komen van haargroei. Scheren, epileren en waxen zijn tijdrovend zijn en leiden tot ingegroeide haren, bultjes en irritatie. Onze Diode laserontharing is een pijnvrije en effectieve manier om gladde en haarvrije benen te bereiken.
  Laserontharing voor de benen geeft veel voordelen. Je hoeft je niet langer zorgen te maken over dagelijkse scheerbeurten of het bijhouden van andere ontharingsmethoden. Dit bespaart tijd en kosten voor scheerschuim, apparaten, waxstrips en andere producten. Je benen laseren is dus een echte aanrader!

  Voordelige en pijnvrije laserontharing

  Permanente ontharing is geen sprookje.
  Met onze Diode laserontharing, het ultieme wapen tegen ongewenste haargroei, verlossen we jou van haartjes in het gezicht en op de oksels, benen, bikinilijn en rug.
  Geschikt voor mannen en vrouwen en voor elk huidtype en haarkleur.
  Bekijk onze prijslijst en maak direct een afspraak!

  Bekijk prijslijst