image

Ultrasoon

Ultrasoon werkt met een heel hoge frequentie geluidstrillingen en warmte die voor het menselijk gehoor niet hoorbaar zijn. Deze trillingen geven in de huid een micro-massage waardoor de huid geactiveerd wordt. De huid werkt van binnenuit aan verjonging en herstel.

Vanaf het 30e levensjaar begint onze huid de eerste tekenen van veroudering te vertonen.

De huid wordt dunner en slapper, fijne lijntjes veranderen in rimpeltjes, die op den duur veranderen in plooien. Steeds dieper en meer zichtbaar, veroorzaakt door veranderingen in de huid. De doorbloeding in de huid wordt slechter en collageen en elastieke nemen af.

Om deze huidveroudering te vertragen is het belangrijk om de productie van collageen door de fibroblasten te stimuleren. Bovendien moet de doorbloeding in de huidlagen wakker geschud worden worden, waardoor ook de aanmaak van nieuwe huidcellen verbetert. Om dit te realiseren maken wij gebruik van een Ultrasoon apparaat.

We werken met 3 verschillende geluidstrillingen.

1 mHz; diepe langzame geluidsgolven, deze dringen tot diep in de huid door.

3 mHz; gemiddeld diepe geluidsgolven welke werken tot in de lederhuid.

10 mHz; oppervlakkige snelle geluidsgolven, die werken op de opperhuid en zorgen voor een instant lift effect, maar verminderen ook ontstekingsreacties in de huid.

ultrasoon

Al direct na de behandeling is de huid zichtbaar verbeterd.

Ultrasoonbehandeling is ideaal om te gebruiken na een specialistische behandeling als microneedling, pre en post operationeel bij facelift, botox, filters of liposuctie. Het is geschikt voor ieder huidtype.

De liftende programma’s in het apparaat kun je vergelijken met een zeer intensieve bindweefselmassage maar dan met een meer ontspannen gevoel voor de klant.

Wat doet een ultrasoon behandeling?

  • Bevordert de collageenaanmaak
  • Geeft een micromassage vooral in de opperhuid.
  • Maakt fijne lijntjes en rimpels zachter.
  • Verbetert de huidelasticiteit.
  • Verbetert de opname van actieve ingrediënten.
  • Verbetert de huidtextuur.
  • Minimaliseert couperose.
  • Verfijnt de poriën.

Kuur en losse behandelingen:

Ga je de Ultrasoon behandeling in kuurvorm aan, houd dan rekening met 8 tot 10 behandelingen. Deze behandelingen worden 2 tot 3 keer per week gegeven met steeds een rustdag er tussen.

Heb je een feestje en wil je jouw huid laten stralen? Je kunt dan een losse behandeling boeken of extra bij een gezichtsbehandeling.

Wij adviseren je geen massage te ondergaan na een behandeling met ultra geluid. De behandeling activeert, met een aanvullende massage kan dit teveel van het goede zijn.

De contra indicaties zijn terug te vinden in de handleiding.