image

GEZICHTSBEHANDELINGEN

Bij onze gezichtsbehandelingen werken wij met de producten van Naturgeist. Naturgeist biedt een uitgebreide en complete lijn aan natuurlijke en cosmetica producten. Voor alle huidtypen zijn speciale crèmes verkrijgbaar. Het zijn fijne en betaalbare producten die huid verbeterend werken en de huid zichtbaar mooier maken.

De producten bevatten natuurlijke en biologische bestanddelen, zoals bijvoorbeeld bijenhoning en extracten van geneeskrachtige kruiden. Zo bevatten veel producten krachtige voedingsingrediënten als amandel, advocado-olie, bijenhoning, kamille, duizendblad, perzikpit, macademia , allantoïne , urea, sinaasappelbloesem en vitaminen A, C en E.

Producten zijn vrij van chemische conserveringsmiddelen, minerale oliën  en PEG’s.

Naturgeist producten

De behandeling ziet er als volgt uit:
Tijdens de huidanalyse wordt de huidconditie bepaald en gekeken welke producten het beste voor jouw huid geschikt zijn.
Door het reinigen van de huid wordt deze voorbereid om alle verzorgende producten goed op te kunnen nemen. De daarop volgende peeling verwijdert alle dode huidcellen waardoor de huid een gelijkmatige en frisse uitstraling krijgt. Ongewenste haargroei wordt, indien gewenst, verwijderd. Afhankelijk van welk masker gebruikt wordt,  heeft deze een reinigende, kalmerende of hydraterende werking. Het masker zal zoals opgenomen in het behandelplan, worden afgestemd op jouw huidtype.
Door middel van een massage wordt het gezicht, nek en decolleté gemasseerd met als doel dat de huid zich ontspant waardoor de elasticiteit en de stevigheid wordt verhoogd.
De behandeling wordt afgesloten met een gezichtscrème die past bij jouw huidtype.
De huid is na een behandeling fris en heeft zijn vitaliteit terug.

Tijdens de behandeling geven wij jou  uitleg over de producten die wij gebruiken en na afloop kunt je een vrijblijvend advies ontvangen over de producten die je thuis zou kunnen gebruiken om het resultaat te versterken.

Schoonheids- en pedicuresalon ‘Kathy’ is aangesloten bij Anbos.
Anbos is een branche organisatie voor schoonheidsverzorging.
Een Anbos schoonheidsspecialist is in bezit van een vakdiploma, werkt volgens de hygiënecode van de schoonheidsspecialist en volgt vakgerelateerde workshops.

Optioneel bij te boeken

Bindweefselmassagekuur – 6 behandelingen

Bindweefsel is het ‘cement’ dat jouw lichaam stevig houdt. Wanneer je huid ouder wordt, merk je dat je huid verslapt. Bindweefselmassage kan je huid weer steviger maken. Het zorgt ervoor dat rimpels en littekens minder zichtbaar worden en laat je huid stralen als nooit tevoren.

Rimpels en littekens zijn verklevingen van de huid. Dit betekent dat de massage zeker de eerste keer, best een beetje, pijnlijk kan aanvoelen maar het effect mag er zeker zijn!