gezichtsbehandelingimagegezichtsbehandeling
image
image
microneedlingmicroneedlingmicroneedling
webshop Salon Kathywebshop Salon Kathywebshop Salon Kathy
image

WENKBRAUWBEHANDELING

Op weg naar de ideale wenkbrauw.
Stop met epileren, wij doen de rest!

Wij, Kathy, Manon en Neeltje, zijn ons gaan verdiepen in wenkbrauwen en sindskort gespecialiseerd in het creeëren van perfecte wenkbrauwen.
Tijdens deze behandeling doen we meer dan alleen maar epileren. We willen het mooiste van de wenkbrauw bereiken en dat kost tijd. In overleg kunnen we na de behandeling laten zien hoe  je het WOW-effect kunt bereiken door middel van make up. Door je wenkbrauwen te verven lijken ze voller en door te waxen krijg je strakkere lijnen.
Ben jij niet tevreden over je wenkbrauwen? Met het Brow Treatment Plan werken wij toe naar de perfecte wenkbrauw vorm voor jou!

Stappenplan Brow Treatment Plan:

INTAKE ; we bespreken wat het uiteindelijke doel is. We horen graag wat je normaal gesproken zelf aan je wenkbrauwen doet. We bespreken uiteraard ook de gewenste vorm en kleur.

BEHANDELING ; de sessie (30 minuten)  bestaat uit kleuren, shapen, harsen, epileren, knippen en stijlen (in het begin eventueel met gebruik van make-up).

RESULTAAT ;  na een aantal sessies zul je zien dat je wenkbrauwen natuurlijk herstellen en ook jij de perfecte wenkbrauw kunt krijgen. Geduld is een schone zaak!

Brow Treatment Plan bestaat uit verschillende sessies met tussenposen van 5 à 6 weken, waarin we toewerken naar de voor jou perfecte wenkbrauw.