gezichtsbehandelingimagegezichtsbehandeling
image
image
image
microneedlingmicroneedlingmicroneedling
webshop Salon Kathywebshop Salon Kathywebshop Salon Kathy
image
image

PERMANENTE MAKE-UP voor ogen en wenkbrauwen

Permanente make-up, een langdurig resultaat voor een stralend en uitdrukkingsvol uiterlijk. Op een paar contra-indicaties na is het voor iedereen geschikt.

Wil jij er ook zonder make-up goed uitzien? Heb je geen zin om elke dag je wenkbrauwen of eyeliner te tekenen? Zie je het niet goed meer? Of wil je de vorm graag aanpassen? Dan kan permanente make-up een uitkomst bieden.  

Wij van salon ‘Kathy’ houden van een natuurlijk uiterlijk. Wij zijn van mening dat je permanente make-up moet zien als een dagmake-up. Het gelaat wordt hierdoor sprekender. Voordat we beginnen aan de behandeling wordt naar jouw wensen geluisterd en ons advies besproken. Zonder jouw toestemming na ons advies wordt er geen behandeling uitgevoerd.

Een van de grootste voordelen van permanente make-up is dat de basis make-up altijd aanwezig is. Voortaan kun je zwemmen, sporten en naar de sauna zonder uitgelopen make-up. 

Steeds meer mensen zijn allergisch voor make-up. Deze groep kan over het algemeen wel tegen permanente make-up. Wanneer je allergisch bent doen we altijd eerst een kleine test om te kijken of dat je goed reageert. 

Voorafgaand aan de permanente make-up behandeling krijg je de voorzorginstructies toegestuurd. Het is belangrijk deze goed door te nemen en de adviezen op te volgen. Zo komen we samen tot een goed, mooi en natuurlijk resultaat.

Er zijn 2 á 3 behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken. Om de permanente make-up mooi te houden adviseren wij elke 9 – 14 maanden een opfrisbehandeling.  De pigmenten waarmee gewerkt wordt zijn 100% natuurlijk mineraal. Dit mineraal wordt, na verloop van tijd, afgebroken door het lichaam, hierdoor zal de permanente make-up na verloop van tijd vervagen. Dit is afhankelijk van het huidtype en de leefstijl.

Direct na de behandeling van de PMU zal de gepigmenteerde huid donkerder zijn dan het uiteindelijke resultaat. Dit wordt na 1 week 30-50% minder. De kleur verzacht en krijgt een natuurlijk resultaat. 

Na de behandeling kan de gepigmenteerde huid een beetje trekkerig of geïrriteerd aanvoelen, ook kan er een kleine zwelling optreden. Dit is niets om je zorgen over te maken, het hoort bij het genezen van de behandeling.

Het eindresultaat is ongeveer 4 weken na de laatste behandeling zichtbaar. Dit komt door dat de huid tijd nodig heeft om te genezen en om het pigment goed op te nemen. Het pigment kan tot 4 weken na de behandeling nog naar boven komen. Houd hier rekening mee wanneer de korstjes net van de huid af zijn. 

image

Wenkbrauw technieken

Microblading 

Bij Microblading worden er handmatig flinterdunne pigmentlijntjes in de huid getekend tussen de eigen haartjes. Hierdoor zien de wenkbrauwen er op een natuurlijke manier voller uit. 

Powderbrows

Bij powder brows wordt de gehele wenkbrauw op dezelfde manier gepigmenteerd. De wenkbrauwen zijn naar wens, wat lichter of wat donkerder gepoederd. Ze zijn wat aanweziger dan ombre brows. 

Ombre brows

Ombre brows zijn bij de staart van de wenkbrauw donkerder en worden richting de aanzet en de bovenkant van de wenkbrauw steeds lichter.

PMU

genezen
ombre brows

PMU

powder brows direct na behandeling

PMU

genezen
powder brows

PMU

ombrebrows direct na behandeling

PMU

microblading diect na behandeling

Eyeliner technieken

Een goed geplaatste eyeliner word altijd tussen de wimperhaartjes en iets boven de wimperrand gepigmenteerd. Een boven eyeliner maakt het oog opener en groter, terwijl de onder eyeliner het oog wat meer gesloten en kleiner maakt. 

Wimperlijn eyeliner 

Deze eyeliner is wat minder aanwezig. Het is een subtiel lijntje tussen de wimpers. Het maakt je oogopslag donkerder waardoor je wimpers voller lijken. Deze eyeliner kan zowel boven als onder gezet worden. 

Standaard eyeliner

Deze eyeliner zit tussen de wimpers en komt net boven de wimperrand uit. Dit is de meest gekozen eyeliner. 

Wing eyeliner

De wing eyeliner is een wat bredere eyeliner die aan het uiteinde in een puntje schuin omhoog loopt. De hoogte hangt af van je wensen. 

Shadowed butterfly

Bij deze eyeliner krijg je eerst een basis lijntje. Vanuit dit basis lijntje word er naar wens een schaduw naar boven gemaakt. De schaduw is aan de buitenzijde het donkerste en is verder naar binnen steeds lichter van kleur. 

PMU

genezen
standaard eyeliner
boven en onder

PMU

standaard
eyeliner
direct na behandeling

PMU

standaard
eyeliner
direct na behandeling

PMU

wimperlijn
eyeliner
direct na behandeling

PMU

genezen
standaard
eyeliner

De nazorg van permanente make-up is erg belangrijk. Een goede genezing is van groot belang voor een goed resultaat. Daarom krijg je na de behandeling, onze nazorginstructies via whatsapp toegestuurd.