HAIRSTROKE

Hairstroke is permanente make up voor de wenkbrauwen met een langdurig resultaat voor een stralende en uitdrukkingsvol uiterlijk. Op een paar contra indicaties na is het voor iedereen geschikt.
Wil je er ook zonder make up goed uitzien, heb je geen zin meer om elke dag je wenkbrauwen bij te tekenen, of heb je lelijk gevormde wenkbrauwen dan kan hairstroke uitkomst bieden.

De pigmenten waarmee gewerkt wordt zijn 100% natuurlijk mineraal. Dit mineraal wordt, na verloop van tijd, afgebroken door het lichaam, hierdoor zal de permanente make up na verloop van tijd vervagen.

Voordelen:

 • levensechte wenkbrauwen, niet van echt te onderscheiden
 • natuurlijke look
 • zeer fijne haartjes

Het eindresultaat is ongeveer 4 weken na de laatste behandeling zichtbaar.

Direct na de behandeling van permanente make up zal de pigmentatie donkerder zijn dan het uiteindelijke resultaat. Tijdens het genezingsproces dien je voorzichtig en zorgvuldig met de pigmentatie om te gaan.
Na de behandeling krijg je van ons nazorgtips mee om zo het genezingsproces goed te laten verlopen.

wenkbrauwen800

Wat te doen VOOR de behandeling:

 • drink de avond voor de behandeling geen alcohol
 • zorg dat de behandelde plek zonder make up en schoon is
 • drink 1 uur voor de behandeling een glas appelsap
  Het schijnt dat appelsap het bloed dikker maakt en kan zorgen voor minder bloedverlies tijdens de behandeling. Hierdoor blijft het pigment beter in de huid.

De behandeling ziet er als volgt uit:

Tijdens de behandeling worden met steriel verpakte wegwerpnaaldjes de wenkbrauwen gepigmenteerd (er wordt met pigment kleine krasjes in de huid gezet, die op haartjes lijken).

Er zijn twee behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken. Het blijft 2 jaar mooi zitten. Daarna kan het pigment terug lopen. Uiteraard afhankelijk van huidtype en leefstijl.

Wij adviseren 1 keer per jaar een opfrisbehandeling te plannen om de permanente make up mooi te houden.
De behandeling kan als gevoelig worden ervaren. Om deze reden brengen we voor de behandeling  een verdovende crème aan, om zo de pijnprikkels zo min mogelijk te maken.

Wat te doen NA de behandeling:

 • wij adviseren om tot 24 uur na het plaatsen van de hairstroke niet te sporten
 • houd de huid 3 dagen droog, voorzichtig douchen
 • de eerste 3 dagen  na de behandeling NIETS op de wenkbrauwen aan brengen
 • wij adviseren vanaf de 4e dag overdag zonnebrandcrème (zo bescherm je het pigment tegen ultraviolet licht) en ‘s nachts nazorgcrème aan te brengen.